header blue

Kedves Dogtulajdonosok, a fajtát kedvelők! 

 

logoA Danubius Dog Klub alapvetően a tagok, a tenyésztők számára tartja fent honlapját, így az itt található információk nagyrésze inkább szakmai jellegű.  De mivel igény mutatkozott rá, így szeretnénk, ha minél több dogtartó, dogot szerető számára válna kézzel foghatóbbá a dog, mint fajta. Igyekszünk  több olyan tartalmat feltölteni és megosztani, mely nem csak a tenyésztők és aktív dogtartók, hanem azok számára is hasznos és érdekes, akik csak most ismerekednek a fajtával.

Sajnos anyagi lehetőségeink végesek, így nem tudjuk garantálni, hogy  naponta kerülnek fel új cikkek, de a klub vezetőségének nevében bátran kijelenthetem: törekszünk arra, hogy hasznos segítséget nyújtsunk akár a kölykövásárlás, akár a dog tartása, nevelése témakörben. Így szeretnénk honlapunkat ezekkel a hasznos információkal kibővíteni, 

 

Elsőként itt szeretném megosztani veletek, hogy készülőben van a francia dog klub (DCF) által készített részletes fajtaismertető magyar nyelvű változata, melyet reményeink és terveink szerint a 2018. 05.20.-i  szilvásváradi klubkiállításon tudtok először kézbe venni. A könyv a klub e-mail címén előrendelhető!   

 

2018.01.16.

Almási Nándor 
elnök

 

 

ddk regi logo

 

DDK calligraphic bigbg