header blue

DANUBIUS DOG KLUB 2023. ÉVI RENDEZVÉNYEI

 

2023.02.11 Budapest Danubius Dog Klub Tenyészszemle
2023.04.22 Szentlőrinc Danubius Dog Klub Tenyészszemle
2023.05.21 Sarlóspuszta Danubius Dog Klub Klubkiállítás
2023.05.22 Sarlóspuszta Danubius Dog Klub Klubkiállítás

2023.07.15 Sárvár Danubius Dog Klub Tenyészszemle
2023.09.09 Kecskemét Danubius Dog Klub Tenyészszemle
2023.10.07 Komárom Danubius Dog Klub Speciál CAC, Tenyészszemle
2023.10.29 Szeged Danubius Dog Klub Tenyészszemle

 

Egyesületünk a helyszín és időpont változtatás lehetőségét fenntartja! 

Tenyészszemlére csak és kizárólag előre egyeztetve és előre utalva az összeget lehet nevezni.

Nevezési díjak a hatályos díjszabás szerint.

A tenyésszemlén eredeti FCI-MEOESZ által elfogadott törzskönyvvel és érvényes MEOSZ-DDK tagsági kártyával lehet részt venni.

Nem MEOESZ tagok a meghirdetett tenyészszemle díj dupláját fizetik.

DANUBIUS DOG KLUB

KÖZGYŰLÉS 2023. JANUÁR 14

 

Kedves Sporttársak!
Tisztelt Klubtagok!!

 

UPDATE:
A lezajlott közgyűlés határozatait hamarosan közzétesszük honlaponkon.

 

A Danubius Dog Klub 2023. január 14-én közgyűlést tart, melyre miden érvényes tagságival rendelkező tagját szeretettel várja. Sok fontos kérdésben kell döntést hoznunk, melyek meghatározzák a klub jövőjét. Ezért mindenki megjelenésére számítok, kérlek benneteket, minél többen gyertek el, hogy a közgyűlés határozatai valóban az aktív tagság véleményét tükrözzék.

 

Honlapunkon is közzétesszük a közgyűlési meghívót.

 

Létrehoztunk egy felületet, melyre feltettük a közgyűléshez kapcsolódó információkat és azokat a mellékleteket, melyekre az összefoglalóban hivatkozunk. Kérlek benneteket, olvassátok el! Ezek az anyagok bizonyítják, hogy nem légből kapottak a vádak, melyek az előző vezetést érik. Úgy gondolom, mindenkinek joga és kötelessége, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján alkosson véleményt, ne pedig másodkézből származó információk alapján. A felülethez mindenkinek kiküldtünk egy meghívót, ezzel tudtok belépni a felületre. A meghívó most nem a hivatalos e-mail címről fog érkezni, hanem a közgyűléshez létrehozott felület e-mail címéről. Ez a postafiók és felület a közgyűlésig aktív marad. Kérjük, levelezésre ne ezt használjátok, hanem továbbra is a klub Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címét!

DANUBIUS DOG KLUB

IN MEMORIAM KORÓZS ANDRÁS

(1962-2022)

Péntek hajnalra pótolhatatlan veszteség érte a kutyás társadalmat. Elhunyt Korózs András, a hazai és nemzetközi kinológia egyik legnagyobb tekintélyű szakembere, a MEOESZ elnöke.

Szívbemarkoló olvasni, milyen sokan búcsúznak a közösségi médiában: a nemzetközi kutyás társadalom tagjai egymás után fejezik ki részvétüket. Halálhíre mindenkit megrázott.

Nekünk, dogosoknak Bandi nem „csak” nagy tekintélyű kinológus szakember volt. Hiánya dogos körökben nagy űrt hagy maga után. Meghatározó szerepe volt a magyar dogtenyésztés alakulásában és a klubéletben.

DANUBIUS DOG KLUB

KLUBKIÁLLÍTÁS 2022. OKTÓBER 22- KOMÁROM 

Tisztelt Sporttársak, Kedves Tagjaink!

 

A DDK legközelebbi rendezvénye a 2022. július 09-i  Tenyészszemle lesz Budapesten, a MEOESZ Székházban. 
(Sajnos az eredetileg meghirdetett helyszín Alsónémediben foglalt ebben az időpontban

A tenyészszemlén bírál: Almási Nándor,  (Szalai Imre)

Nevezni: előzetesen a klub bankszámlájára (OTP Bank 11742221-20036469-00000000) elutalt tenyészszemle díjjal, valamint emailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) megküldött nevezési lapon lehet. A tenyészszemle díja a MEOESZ döntésének értelmében 12.000Ft-ra emelkedett. 

Helyszíni nevezésre is van lehetőség, Derschner Zsófia vezetőségi tagunknál. 

Tagjaink igényeit figyelembe véve, egyúttal szeretnénk EuDDC tenyészszemlét is tartani. Amennyiben ez realizálódik, értesíteni fogjuk a tagságot.  

A tenyészszemlén való részvételhez a betöltött életkor, az eredeti törzskönyv, a nevezési lap és a befizetés igazolása szükséges. 

Érvényes MEOESZ tagsággal nem rendelkezők a fenti ár dupláját fizetik. 

Mindenkit várunk szeretettel! 

tszleimage

 

Üdvözlettel: Tóth István

elnök

Tisztelt Sporttársak, Kedves Tagjaink!


2021. december 10-én egy másfél éve húzódó vita végére tett pontot a Cégbíróság. Legitimálta a 2020. augusztus 15-én tartott tisztújító közgyűlés által elfogadott új vezetőséget, ezzel egyidejűleg pedig semmisnek nyilvánította annak a szabálytalanul megtartott közgyűlésnek a határozatait, melyen Magyaros Attilát és vezetőségét választották meg.


Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy az új vezetőség elsődleges célja, hogy újra egyesítse a megosztott tagságot és ismét szakmai jellegű, mindenki számára elérhető programokat szervezzen.


Tisztában vagyok vele, hogy sokan kiábrándultak és elfordultak a klubtól. Az elmúlt 1.5 év itt is bebizonyította, hogy a személyes érdekek hatalomra törése nem viszi előre a kutyázást.


Segítsetek nekünk abban, hogy le tudjuk zárni ezt az elmúlt időszakot, hogy újra közösségként, a német dog fajta érdekében tudjunk dolgozni, nem pedig egymás ellen!


Az új vezetőség igyekszik lehetőségeihez képest a maximumot nyújtani. Ismét elérhetővé tettük a klub honlapját, és amint megtörténik Magyaros Attiláék részéről az átadás (sajnálatos módon ez is elhúzódik, a határidő 2022 január 8-a volt) tájékoztatunk Benneteket a klub anyagi helyzetéről, a feladatokról, hogy minden érintett teljes képet kapjon az elmúlt időszak gazdálkodásáról.

 

Üdvözlettel:
Tóth István
elnök

ddk regi logo

 

Danubius Dog Klub (DDK)

a Német Dog magyarországi fajtagondozó szervezete

Elnök/Képviselő: Tóth István
Székhely és levelezési cím: 7772 Villánykövesd, Kossuth Lajos utca 33. 
Adószám: 18269851-1-16
http://www.danubiusdogclub.hu               info@danubiusdogclub.hu
+ 36/70-2423458     https://www.facebook.com/danubiusdogclub/
Bankszámlaszám: OTP Bank 11742221-20036469-00000000
SWIFT/BIC: OTPVHUHB
IBAN: HU46 1174-2221-2003-6469-0000-0000


Danubius Dog Klub a Fővárosi Bíróság által nyilvántartása vett országos hatáskörű egyesület.

DDK calligraphic bigbg