header blue

DANUBIUS DOG KLUB

KLUBKIÁLLÍTÁS 2022. OKTÓBER 22- KOMÁROM 

Tisztelt Sporttársak, Kedves Tagjaink!

 

A DDK legközelebbi rendezvénye a 2022. július 09-i  Tenyészszemle lesz Budapesten, a MEOESZ Székházban. 
(Sajnos az eredetileg meghirdetett helyszín Alsónémediben foglalt ebben az időpontban

A tenyészszemlén bírál: Almási Nándor,  (Szalai Imre)

Nevezni: előzetesen a klub bankszámlájára (OTP Bank 11742221-20036469-00000000) elutalt tenyészszemle díjjal, valamint emailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) megküldött nevezési lapon lehet. A tenyészszemle díja a MEOESZ döntésének értelmében 12.000Ft-ra emelkedett. 

Helyszíni nevezésre is van lehetőség, Derschner Zsófia vezetőségi tagunknál. 

Tagjaink igényeit figyelembe véve, egyúttal szeretnénk EuDDC tenyészszemlét is tartani. Amennyiben ez realizálódik, értesíteni fogjuk a tagságot.  

A tenyészszemlén való részvételhez a betöltött életkor, az eredeti törzskönyv, a nevezési lap és a befizetés igazolása szükséges. 

Érvényes MEOESZ tagsággal nem rendelkezők a fenti ár dupláját fizetik. 

Mindenkit várunk szeretettel! 

tszleimage

 

Üdvözlettel: Tóth István

elnök

Tisztelt Sporttársak, Kedves Tagjaink!


2021. december 10-én egy másfél éve húzódó vita végére tett pontot a Cégbíróság. Legitimálta a 2020. augusztus 15-én tartott tisztújító közgyűlés által elfogadott új vezetőséget, ezzel egyidejűleg pedig semmisnek nyilvánította annak a szabálytalanul megtartott közgyűlésnek a határozatait, melyen Magyaros Attilát és vezetőségét választották meg.


Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy az új vezetőség elsődleges célja, hogy újra egyesítse a megosztott tagságot és ismét szakmai jellegű, mindenki számára elérhető programokat szervezzen.


Tisztában vagyok vele, hogy sokan kiábrándultak és elfordultak a klubtól. Az elmúlt 1.5 év itt is bebizonyította, hogy a személyes érdekek hatalomra törése nem viszi előre a kutyázást.


Segítsetek nekünk abban, hogy le tudjuk zárni ezt az elmúlt időszakot, hogy újra közösségként, a német dog fajta érdekében tudjunk dolgozni, nem pedig egymás ellen!


Az új vezetőség igyekszik lehetőségeihez képest a maximumot nyújtani. Ismét elérhetővé tettük a klub honlapját, és amint megtörténik Magyaros Attiláék részéről az átadás (sajnálatos módon ez is elhúzódik, a határidő 2022 január 8-a volt) tájékoztatunk Benneteket a klub anyagi helyzetéről, a feladatokról, hogy minden érintett teljes képet kapjon az elmúlt időszak gazdálkodásáról.

 

Üdvözlettel:
Tóth István
elnök

Eta temetés2

 

Az elmúlt évtized legjobb hangulatú és legsikeresebb kiállításán vagyunk túl. Köszönjük a kiállítóknak, hogy megtiszteltek bennünket a jelenlétükkel.

Köszönjük a fő szponzorunknak a Royal Caninnak az impozáns díszítést és a rengeteg táp ajándékot. Valamint  a többi szponzorunknak és támogatóinak, hogy bíztak bennünk,  a segítségük nélkül nem lett volna ilyen gazdag díjazás és gyönyörű környezet. Köszönjük Robert Jakopec bíróúrnak,

hogy elfogadta meghívásunkat és bírálataival tovább emelte a kiállítás színvonalát..

ddk regi logo

 

Danubius Dog Klub (DDK)

a Német Dog magyarországi fajtagondozó szervezete

Elnök/Képviselő: Tóth István
Székhely és levelezési cím: 7772 Villánykövesd, Kossuth Lajos utca 33. 
Adószám: 18269851-1-16
http://www.danubiusdogclub.hu               info@danubiusdogclub.hu
+ 36/70-2423458     https://www.facebook.com/danubiusdogclub/
Bankszámlaszám: OTP Bank 11742221-20036469-00000000
SWIFT/BIC: OTPVHUHB
IBAN: HU46 1174-2221-2003-6469-0000-0000


Danubius Dog Klub a Fővárosi Bíróság által nyilvántartása vett országos hatáskörű egyesület.

DDK calligraphic bigbg