header blue

TENYÉSZSZEMLE SZEGEDEN

A DDK tenyészszemlét rendez Szegeden 2019. Október 20-án. A tenyészszemlére 2 héttel korábban kell jelentkezni az alábbi email címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ha egy héttel előtte nincsen meg 3 jelentkező, akkor nem tartjuk meg.  

DDK Fajtaspeciál CAC Kiállítás

2019. Felhívás ‼️‼️ 

Kedves DDK Tagok, kiállítok, tenyésztők, hobby kutyatartók ! A klubunk megújult vezetősége, úgy döntött, hogy a 2019-es évtől szigorúbban veszi a kiállítási etikett betartását . Sajnálatos módon egyre több panasz érkezik a nem megfelelő kiállítási - sportszerűtlen, kiállítói viselkedés (etikett) teljes hiánya miatt klubunkhoz . Szeretnénk megkérni minden kedves Sporttársat hogy, aki bármilyen rendezvényen részt vesz, az annak megfelelően, az etikett betartásával tegye azt! (nem szólunk be a bírónak , nem fenyegetjük , nem mutogatunk , nem vágunk hozzá tárgyakat .... stb.) Amennyiben a klubhoz, a jövőben bármilyen ezzel kapcsolatos panasz érkezik (természetesen kivizsgáljuk - bizonyíthatóság hiányában) - a klub BÁRMELY tagjával szemben -, azonnali szankcionálással jár !! Az új vezetőség célja, hogy egy jó hangulatú, baráti légkörben zajló kiállításokon, klub napokon vegyenek részt tagjaink, hiszen mindannyiunkat ugyanaz köt össze, a fajta iránti szeretet, és Tisztelet .

Köszönjük !

DDK Vezetősége 

TENYÉSZSZEMLE

2019. Augusztus 14-én DDK tenyészszemle lesz a MEOESZ tenyészszemlével közös helyszínen és időpontban. (MEOESZ székház 1194, Budapest, Hofherr Albert u. 42.) 15-18 óra között, amelyre 2 héttel korábban kell jelentkezni az alábbi email címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bíró: Rauhoffer Viktor

ddk regi logo

 

Danubius Dog Klub (DDK)

a Német Dog magyarországi fajtagondozó szervezete

5071 Besenyszög, Hajnal u. 34..Tel/Fax: +36 30 207 3230
https://www.facebook.com/danubiusdogclub/
http://www.danubiusdogclub.hu    info@danubiusdogclub.hu
Bankszámlaszám: OTP BANK 11742221-20036469-00000000

DDK calligraphic bigbg