header blue orig

Tisztelt Tagjaink, kedves Sporttársak!

 

A Danubius Dog Klub több éve húzódó, vitákkal és ellentétekkel teli időszakot zárt le. Reményeink szerint végleg magunk mögött hagytuk ezt a megosztó és a kutyás sporttal össze nem egyeztethető marakodást. 

Klubunk tagsága sok mindenben megegyezésre jutott, megtörtént a klub iratok átadása-átvétele, kölcsönösen megszűnettük az egymás elleni eljárásokat. Bízom benne, hogy mostantól egy új; érdemi szakmai munkát folytató dogos közösséget tudunk kovácsolni.

Ezúton szeretném megköszönni azon vezetőségi tagok eddigi munkáját, akik a közgyűlés után lemondtak és köszönöm azoknak, akik a nehézségek ellenére maradnak és vállalják a további munkát!

 

Aktualitások:

A szentlőrinci tenyészszemle ( 2023. április 22) bírója Almási Nándor, az Alsónémedin rendezendő tenyészszemle (2023. április 29) bírója Juhász Istvánné lesz.

 

Klubunk úgy határozott, hogy a sarlóspusztai Klubkiállítást más időpontban fogjuk megrendezni, mivel a májusi időpont ütközik a dániai Európa Kiállítás dátumával. 

 

A lemondott vezetőégi tagok helyére mielőbb szeretnénk új tagokat választani. A tisztújító közgyűlés pontos helyéről és idejéről időben értesíteni fogjuk a tagságot.  Kérjük mindazokat, akik kapcsolati adatai változtak, minél előbb jelezzék írásban a változást a klub elérhetőségén! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ezúton kérjük azokat, akiknek több e-mail címe van, olyan e-mail címet adjanak meg kapcsolati adatként, amire értesítést szeretnének kapni. Sajnos nincs módunk és kapacitásunk egy tagnak 3-4 további hozzáférést biztosítani, pld. a megosztott tartalmakhoz.  

 

 

  


 

 DDK calligraphic layout

Danubius Dog Klub (DDK)

a Német Dog magyarországi fajtagondozó szervezete

Elnök/Képviselő: Tóth István
Székhely és levelezési cím: 7772 Villánykövesd, Kossuth Lajos utca 33. 
Adószám: 18269851-1-16
http://www.danubiusdogclub.hu               info@danubiusdogclub.hu
+ 36/70-2423458     https://www.facebook.com/danubiusdogclub/
Bankszámlaszám: OTP Bank 11742221-20036469-00000000
SWIFT/BIC: OTPVHUHB
IBAN: HU46 1174-2221-2003-6469-0000-0000


Danubius Dog Klub a Fővárosi Bíróság által nyilvántartása vett országos hatáskörű egyesület.

DDK calligraphic layout