header blue orig

Tisztelt Tagjaink, kedves Sporttársak!

 

A Danubius Dog Klub több éve húzódó, vitákkal és ellentétekkel teli időszakot zárt le. Reményeink szerint végleg magunk mögött hagytuk ezt a megosztó és a kutyás sporttal össze nem egyeztethető marakodást. 

Klubunk tagsága sok mindenben megegyezésre jutott, megtörtént a klub iratok átadása-átvétele, kölcsönösen megszűnettük az egymás elleni eljárásokat. Bízom benne, hogy mostantól egy új; érdemi szakmai munkát folytató dogos közösséget tudunk kovácsolni.

Ezúton szeretném megköszönni azon vezetőségi tagok eddigi munkáját, akik a közgyűlés után lemondtak és köszönöm azoknak, akik a nehézségek ellenére maradnak és vállalják a további munkát!

 

Aktualitások:

A szentlőrinci tenyészszemle ( 2023. április 22) bírója Almási Nándor, az Alsónémedin rendezendő tenyészszemle (2023. április 29) bírója Juhász Istvánné lesz.

 

Klubunk úgy határozott, hogy a sarlóspusztai Klubkiállítást más időpontban fogjuk megrendezni, mivel a májusi időpont ütközik a dániai Európa Kiállítás dátumával. 

 

A lemondott vezetőégi tagok helyére mielőbb szeretnénk új tagokat választani. A tisztújító közgyűlés pontos helyéről és idejéről időben értesíteni fogjuk a tagságot.  Kérjük mindazokat, akik kapcsolati adatai változtak, minél előbb jelezzék írásban a változást a klub elérhetőségén! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ezúton kérjük azokat, akiknek több e-mail címe van, olyan e-mail címet adjanak meg kapcsolati adatként, amire értesítést szeretnének kapni. Sajnos nincs módunk és kapacitásunk egy tagnak 3-4 további hozzáférést biztosítani, pld. a megosztott tartalmakhoz.  

 

 

  


 

 DDK calligraphic layout

DDK calligraphic layout